Cal Trasquet

Hostal Rural

Solsones

Logo del Solsones Google+ Facebook

Registre Turisme de Catalunya  HCC-000773

Turisme, rural, Solsones, Cases, rurals, Pensions, Cardona, Allotjament, Hostals, Hotels, baratos, casa, habitacions, Navès, Montmajor,

Castellano
Francés
Inglés

Preguntes més Freqüents

¿Que és Fonda Rural Cal Trasquet? Fonda Rural Cal Trasquet, és un establiment turistic, que té la singularitat d'estar enclavat enmig del camp envoltat de frondosos boscos i camps de cultiu.

¿On es troba situada la Fonda Rural Cal Trasquet? Cal Trasquet és una masia adaptada com Fonda de dues Estrelles. Està situada a la Catalunya Central, a l'extrem més oriental de la Comarca del Solsonès, fronterera amb la Comarca del Berguedà de la qual només la separen uns metres i amb la Comarca del Bagés que està a uns 5 Km. La seva situació estratègica en el cor de Catalunya i en les valls Pre-Pirinenques, la converteixen en un punt de partida immillorable per a nombroses excursions, amb cotxe, a peu o amb bicicleta.

¿Quantes habitacions té Cal Trasquet? Disposem de 5 habitacions, totes dobles (amb llits de matrimoni).En l'interior de cada habitació es troba la cambra de bany. A més, disposem de llits supletoris per a poder atendre a aquelles persones que viatgin amb nens. Per tot l'anterior és important consultar el nombre de places totals, abans de contractar.

¿Si estem allotjats, podem menjar a Cal Trasquet? SI, els nostres clients quan fan la reserva, poden contractar 2 modalitats d'estada: Pensió Completa (desdejuni, menjar, sopar i dormir) o bé Mitja Pensió (sopar, dormir i desdejuni)

¿Que inclouen els desdejunis, els menjars i els sopars de les pensions alimentàries? Els desdejunis consten de Cafè amb llet o llet amb cacao o Infusió, torrades de pa de pagés amb mantega i melmelada i bescuit casolà Cal Trasquet. En els menjars i els sopars entra un primer plat; un segon plat; pa, aigua i vi; postres i cafè, tallat o infusió senzilla. A més disposem de gran varietat de licors, begudes i refrescs, així com d'embotits per al desdejuni que podem servir als nostres clients, facturant-los a part de l'import de la pensió alimentària.

¿Si estant allotjats ens ve de gust prendre unes copes, un cafè o uns refrescs, els podem prendre a Cal Trasquet?

SI, disposem de servei de bar amb una àmplia varietat de licors i refrescs per als nostres clients.

¿Podem anar a Cal Trasquet només a dinar?    Si, prèvia reserva.

¿He de portar tovalloles o jocs de llit?    NO, a Cal Trasquet lliurem les habitacions amb tovalloles i els llits fets.

¿Cal compartir les habitacions amb altres persones?   NO, En absolut. Es lliura una habitació per a cada parella i fills i és d'ús exclusiu.

¿Quan contracto una habitació o diverses a Cal Trasquet, estic contractant tota la casa per al meu ús exclusiu?   NO, només les habitacions contractades, la resta d'habitacions lliures seran ocupades per altres clients, així com el menjador i les zones comunes.

¿Si no tenim vehicle com podem arribar a Cal Trasquet? Des de la ciutat de Barcelona es poden agafar els autocars de l'Empresa Alsina Graells fins a la població de Cardona i una vegada allí, els passarem a recollir. Utilitzant si es desitja, el bitllet de sis zones de TMB, el que suposa un estalvi molt important en el preu del desplaçament. A mes inclou el trasllat amb metro o autobus fins a l'estació de Alsina Graells.  També es pot llogar un cotxe per facilitar els desplaçaments

¿Si som un grup de persones podem desenvolupar les nostres activitats pròpies a Cal Trasquet?   A Cal Trasquet ens visiten molts grups que desenvolupen activitats diverses, com yoga, tai-chi, meditació, pintura, fotgrafía, etc... Normalment són els suficients per a omplir tota la casa i poden desenvolupar les seves activitats amb tota llibertat. Si el grup no ocupa tota la casa, poden realitzar les seves activitats en l'exterior de la casa on disposen de 100.000m quadrats de terrenys. Nosaltres els facilitem les coses. Només estan prohibides aquelles activitats que siguin sorolloses, perilloses o molestes.

¿Admeten animals a Cal Trasquet?   No, encara que ens agraden molt els animals, per raons de higiene i per respecte a la resta dels clients, no admetem animals domestics al interior del local.