Cal Trasquet

Hostal Rural

Solsones

Logo del Solsones Google+ Facebook

Registre Turisme de Catalunya  HCC-000773

Turisme, rural, Solsones, Cases, rurals, Pensions, Cardona, Allotjament, Hostals, Hotels, baratos, casa, habitacions, Navčs, Montmajor,

Castellano
Francés
Inglés

Pensió al Solsonés

  • Els Afiliats al Sindicat CC.OO. tenen un descompte del 10% en les estades de Mitja Pensió o Pensió Completa, extensible als seus familiars (parella i fills menors), si viatgen amb ells. Per a poder gaudir dels esmentats descomptes, haurien de presentar inexcusablement el carnet d'afiliat i l'últim rebut.
  • Els Afiliats al Sindicat CIEP. tenen un descompte del 10% en les estades de Mitja Pensió o Pensió Completa, extensible als seus familiars (parella i fills menors), si viatgen amb ells. Per a poder gaudir dels esmentats descomptes, haurien de presentar inexcusablement el carnet d'afiliat.
  • Si véns a celebrar el teu aniversari amb els teus amics, et regalem el Pastís d'Aniversari. (Mínim 4 persones. S'ha d'avisar quan es fa la reserva.
  • Regala estades a Cal Trasquet als teus amics i familiars (Aniversaris, Noces, regals de Nadal, etc... en tots els casos tindrem un detall amb els homenatjats)
  • Aquestes ofertes no son válides per a Nadals i Cap D’Any ni es poden acumular amb altres ofertes o descomptes